LINE MULTILOCK 4600i²

Një teknologji pionere, e patentuar në 27 shtete të ndryshme, që ofron koeficientë të lartë të efiqiencës së energjisë dhe nivel të lartë në aspektin e sigurisë së objektit apo vendbanimit.

  • Qëndrueshmëria e kësaj teknologjie është për një jetëgjatësi jashtëzakonishtë të gjatë
  • Koeficienti i depërtushmëris termike arrin në Uf = 1.8 – 2.3 W/(m²K)
  • Posedon sistem të lartë të siguris
  • Me nivelin e siguris WK2, me mbi 21 pika mbyllëse rreth dritarës
  • Ka një nivel të lartë të izolimit me xham deri në 45 mm dhe i përforcuar me Polyamid
  • Mundëson krijimin e të gjitha llojeve të hapjeve në shina
  • Në dispozicion ka forma lineare dhe harkore