FASADA ME HPL PANELL

Panelat nga HPL PANELL kanë përmbajtje plotësisht naturale nën brendësi nga shtresat e drurit të ziera në temperatura të larta dhe nën presion të lartë. Të veshura në të dy anët e panelit nga Poliuretani Akrilik, që ka një rezistencë të lartë nga lagështia, rrezet e dielli dhe poashtu është absorbues perfekt i zërav qe vijnë nga jashtë dhe mund të pastrohet lehtë. Në këto panele janë në dispozicion një diapazon i gjerë i teksturave dhe ngjyrave, poashtu mund të dizajnohen edhe sipas dëshirave komerciale.