GILINDERA TË XHAMIT

Ky sistem i Gilinderave apo Rrethojave të Xhamit është një sistem me qëndrueshmëri dhe siguri mjaftë të lartë për shkak të përmbajtjës së Xhamit të temperuar me disa shtresa të folisë. Në aspektin arkitektonik gjenë aplikim në shumë pozicione duke përfshirë brenda saj edhe ato pozicionet e komplikuara siç janë rrethojat e shkallëve,terasave, bazeneve. Mund të jenë Lineare dhe Harkore. Me këtë do të thotë që këto kanë një pamje mjaftë ekskluzive dhe moderne në vendin dhe destinimin ku aplikohen. Xhamat që montohen në këtë sistem janë të trashësive dhe llojeve prej më të ndryshmeve, kjo gjithmonë varët nga kërkesa e arkitektëve, inxhinierëve dhe klientëve. Në foton sipër mund të gjeni format e ndryshme të përforcimit dhe në pjesën e poshtme gjeni disa foto nga referencat tona.