PREMIUM LINE

  • Thellësia e bazës deri në 90mm
  • Gjërësia e ballinës 120mm për kombinimin
    standard të profilit
  • Linja të buta për pamje elegante
  • Me diktunga ngjyrë argjendi bënë që profili
    i bardh të fitojë pamje elegante
  • Vlera e izolimit termik mund të arrihet deri Uw = 0,67 W / m²K
  • Izolim i shkëlqyer i zërit me tre xhama, mbushur me gaz Argon na mundëson që të kemi një minimizim të humbjes së temperaturës

Me një gamë të gjërë të produkteve e llojeve
dritaret janë të pajisura në përputhje me
kërkesat e sigurisë përkatëse. Profile çeliku
të qëndrueshme bëjnë që dritaret të jenë
jashtëzakonisht të forta dhe të qëndrueshme.
Të gjitha pajisjet janë të përforcuara sigurt me
përforcim të çelikut përreth. Kjo gjithashtu rrit
sigurinë tuaj dhe vlerën e dritareve tuaja.

Profili përbëhet prej gjashtë dhomave
dhe një thellësi në rritje me bazë 90 mm
të sigurojë një izolim termik të shkëlqyer.
Me Premium Line ju keni një dritare
që do të funksionojë besueshëm për
shumë vite me radhë. Trashësia e profilit dhe gjashtë dhomat termike (izoluese) brenda profilit garantojnë izolim termik dhe ju mbrojnë nga zhurmat e jashtme duke ju bërë juve që të ndiheni rehat në mjediset tuaja.

Dritare të reja që sigurojnë rehati në
shtëpinë tuaj. Projektimi i tyre dhe
materialet e përdorura sigurojnë izolim
shumë të efektshëm dhe të shëndoshë.
Dy nivelet e mbyllura parandalojnë
draftin edhe kur fryn erë e fort jashtë.

Premium Line ofron dritare me linja
të përjetshme dhe kontura të holla të
profilit. Një përzgjedhje e gjërë e ngjyrës
mund t’i jap pamje shtëpisë suaj nga ana
e brëndshme dhe e jashtme. Premium Line ka ende shumë për të ofruar…