SHIBER LINE

Dëshira për pamje dhe freski në një vend të qetë në kopsht apo horizont që prezantohet nga pjesa e brëndshme, ku qdo njeri e ka ëndrrën e vetë kur shikon nga dritarja. Terasat dhe kopshtet tregojnë ndërlidhjen ndërmjet jetës aktive dhe asaj relaksuese. Dhe kush nuk do të dëshironte që gjatë motit të mirë me një veprim të shpejtë të lidhet me ambientin e jashtëm. Te ky sistem është përparësi ruajtja e hapësirës së brendshme për shkak të komoditetit të vendosjës së mobileve pranë dritarës, pa penguar fare gjatë hapjës së saj. Mbyllja është e njëjtë sikurse me hapje normale dhe ka një koeficient të lartë termik dhe akustik të zhurmës.

 • Shkëputje termike që pengon
  depërtimin e të ftohtit nga pjesa
  e dyshemes
 • Pragu i rrafshët për një komoditet
  të madh dhe kalim pa pengesa
 • Hapësirë e ngushtë që siguron
  transparencë maximale në hapjen e
  krahut
 • Perspektivë e re për formësimin e dhomës suaj,
  e lehtë për tu përdorur dhe për tu rrëshqitur
 • Pa pengesë për kalimin në pjesën e jashtme
 • Komfort i veqantë me versione të ndryshme
  të hapjes nga krahu