null

DOORS

All Door products.

null

WINDOWS

All Window products.

null

FACADE

All Facade products.

null

SHUTTERS

All Shutter products.

null

GARAGE DOORS

All Garage Door products.

null

GLASS

All Glass products.

ABOUT US

Zgjidhja komplete për ndërtim të jashtëm dhe të brendshëm duke filluar nga projekte të vogla siç janë: Shtëpitë private, zyrat, restaurante deri tek projektet e medha si: banesa, hotele, objekte afariste, qendra tregtare, spitale, banka etj.

Kompania është pjesmarrëse në implementimin e shumë projekteve të medha brenda dhe jashtë vendit ku ka përfunduar të gjitha punet me sukses dhe në mënyrë profesionale i është përshtatur të gjitha kërkesave të parashtruara në projekt. Projekti i juaj mbikqyret nga profesionist nga moment i planifikimit deri tek momenti i përfundimit të projektit.

Doors
79%
Windows
96%
Facade
92%
Shutters
82%
Garage Doors
91%
Glass
85%
WE

Products

Dyer të jashtme nga plastika

Roleta mbi Dritare

Line 6800 Lift & Slide

Panel me vija të theksuara

Line Fasadë Strukturor

Gilindera të Xhamit

"Never doubt that a small group of people, thoughtful and dedicated can change the world. In fact, this is the only thing that ever happened."

LINE GROUP

e-MARKETING

Catalogue

Catalogue

QR Code

QR Code

Install the application "QR Reader" on your SmartPhone and u can find us while taking a pic of this.

Brochure

Brochure

Come and Work with Us

Contact

lokacioni1 Industrial Zone, 30000, Pejë, Republic of Kosovo

lokacioni2 str. Shefqet Shkupi, 10000, Prishtinë, Republic of Kosovo

phone +386 (0)49 232-003
+377 (0)44 438-538

Email info@linegroup-ks.com
www.linegroup-ks.com
Kastrioti-3